Quotes and Gifts

Even voorstellen


Ik ben Liane en de eigenaresse van Quotes and Gifts. Groot nieuws:

Binnenkort Mijn Juweeltjes.

Na het niet te kunnen vinden nu enorm overtuigd: dit gaat het zijn.

Immers: 3 maal = scheepsrecht. 


Quotes & Gifts is ontstaan doordat ik gek ben op Quotes. Quotes hebben mij verder geholpen om bepaalde zaken beter op de rit te krijgen en mooie inzichten te krijgen in bepaalde belangrijke dingen in het leven. Door mijn ervaring ben ik met Quotes gaan werken heb ik eerst Quotekaartjes.nl opgezet. Met deze kaartjes kwam ik op de markt terecht en moest ik wat bedenken om mijn kraam te vullen. Ik kwam eerst Ibiza style wikkelarmbanden tegen: die zijn zo leuk! En daarna kwamen er roestvrijstalen (ook wel stainless steel) sieraden bij. Mijn drie dochters zijn hier gek op en die testen maar al te graag of de producten goed zijn! Ook tasjes met brede schouderbanden zitten in mijn assortiment. Vorig jaar heb ik op allerlei marktjes gestaan en ik vind dit zo leuk om te doen. Ik ben steeds aan het rondneuzen wat ik nog meer kan toevoegen. 


Het leukste aan verkopen op de markt om direct in contact te staan met jou als klant. De blije reacties, een sierraad mooi inpakken zodat het een kadootje is. Laten we vooral zelf de slingers ophangen!

Mijn droom is om van mijn marktjes en mijn webwinkel een succes te maken en zo mensen blij te kunnen maken met mijn producten. Een webwinkel is een grotere uitdating omdat er zoveel aanbieders zijn, maar ik ga ervoor. Goede producten, lekker geprijst, mooi ingepakt en topservice. Tassen kunnen ook worden ingepakt, dit is op aanvraag... En het mooie: wij rekenen geen verzendkosten, hoe leuk is dit? 

unsplash